Overzicht ledenprogrammaTarief:

Nieuw lid: € 15,00 voor 12 maanden lidmaatschap + registratie

Reeds lid: € 15,00 om het lidmaatschap met 12 maanden te verlengen

 

Rang:

Iedereen start als normaal lid (Member). Indien een lid drie maal meereist met een internationale Partybus partytrip binnen hetzelfde lidmaatschap promoveert het lid tot een superlid (Super Member). Men behoudt deze status zolang het lidmaatschap loopt.

 

Kortingen:

Ieder lid ontvangt een korting op zijn persoonlijke reis, op voorwaarde dat het lid zelf inschrijft voor een internationale Partybus partytrip via de officiële website (www.partybus.eu). Deze korting is afhankelijk van de rang en van het aantal medereizigers. Deze korting is niet combineerbaar met andere promoties of acties. De korting is niet overdraagbaar of opsplitsbaar.

 

Voor Member:

- alleen reizen: € 5,00 korting

- lid + 1 medereiziger: € 7,00 korting

- lid + 2 medereizigers: € 9,00 korting

- lid + 3 medereizigers: € 12,00 korting

- lid + 4 medereizigers: € 15,00 korting

 

Voor Super Member:

- alleen reizen: € 5,00 korting

- lid + 1 medereiziger: € 8,00 korting

- lid + 2 medereizigers: € 12,00 korting

- lid + 3 medereizigers: € 16,00 korting

- lid + 4 medereizigers: € 20,00 korting

 

Ieder lid ontvangt een korting op zijn persoonlijke consumpties, genuttigd in het Partybus-Café tijdens de reis. Deze korting bedraagt € 0,50 op de aangekondigde prijzen, met een maximum van 1 korting per uur (om misbruiken tegen te gaan).

 

Ieder lid kan de Partybus gadgets zoals t-shirts, car stickers, ... aanschaffen tegen een voordeliger tarief. Het normale tarief en het leden tarief zal steeds duidelijk aangekondigd worden (bij aanbieden gadgets), maar de korting zal steeds minimum 20% bedragen.

 

Extra kortingen en voordelen zullen volgen. Deze worden altijd volledig beschreven en aangekondigd op www.partybus.eu.

 

Bonussen:

Alle leden zullen bonussen ontvangen in de vorm van extra maanden gratis lidmaatschap. Dit om toe te laten dat goede leden in principe onbeperkt lid kunnen blijven.

 

Voor Member:

- als lid meereizen = 3 maanden extra lidmaatschap

 

Voor Super Member:

- iedere reiziger via lid ingeschreven = 3 maanden extra lidmaatschap

 

Reglement:

Alle elementen aangekondigd op deze pagina zijn bindend voor zowel Partybus als voor de leden. Alle voordelen kunnen op ieder moment aangevuld of aangepast worden, maar ze kunnen niet worden geschrapt. Om lid te worden moet men registreren. Alle gegevens die aan Partybus verstekt worden moeten correct zijn, zoniet kunnen alle voordelen vervallen.

Eén stap terug