Vragen over het reserveren

 

Contacteer ons met uw vraag:

Heeft u nog een vraag, is er iets niet duidelijk genoeg of zijn er problemen?

klantenservice@travel2party.be of bel 0900 84 210 ( 0,45/min)

 

Vaak gestelde vragen:

Hoe reserveer ik het best?

De keuze ligt volledig bij u. Beide manieren van reserveren zijn even goed.

Je kan kiezen tussen de snelste en voordeligste manier (internet) of een oplossing met maximale service (reisbureau). Maar vergeet niet dat u steeds zal bijbetalen voor de service die u vraagt.

Wanneer reserveer ik het best?

Reserveer zo snel mogelijk eenmaal u zeker weet dat u erbij wil zijn. Hoe eerder u inschrijft, hoe groter de kans dat u immers niet te laat komt. Bovendien geldt n basisregel in de reissector: hoe vroeger u inschrijft hoe voordeliger uw trip wordt!

Is mijn inschrijving definitief?

Jazeker. Wie inschrijft is definitief gebonden aan onze algemene voorwaarden en deze volgen wij heel strikt op!

Enige uitzondering: indien u reageert en annuleert binnen de 24 uur vanaf het moment dat wij de definitieve reservatiebevestiging hebben opgestuurd. Dit is de bevestiging die u ontvangt samen met de uitnodiging tot betalen. Houd dus uw mailbox in het oog, want excuses zoals ik heb het te laat gezien worden niet aanvaard. Nogmaals we gaan er van uit dat wie reserveert zeker is van zijn ding.

Hoeveel tijd heb ik om te betalen?

Betalen is in principe altijd onmiddellijk, zowel voor bestellingen via het internet als reservaties in een reisbureau. In sommige gevallen zal u uw betaling kunnen uitstellen, maar weet dat dit altijd extra kosten zal genereren.

Het duurt lang vooraleer ik een reservatiebevestiging ontvang?

Normaal moet je binnen de 24 uur een bevestiging ontvangen. Wij gaan altijd controleren of wat u aanvraagt nog wel beschikbaar is. Voor sommige reservaties kan het echter wat langer duren. Maar indien u correct reserveerde, zullen wij 100% zeker contact met u opnemen.

 

 

En stap terug  Terug naar de algemene beschrijving over het reserveren  Onze algemene voorwaarden